Telefon 46 84 61 80
0 kr 0,00

Handlekurv

Ingen produkter i handlekurven

Prisliste for returtjenester 2024

Vi ønsker å presentere vår prisliste for bearbeiding av ditt viltkjøtt.

La fagfolk gjøre jobben og se hvor godt fornøyd du blir med resultatet!

Vi gjør oppmerksom på at alt hakk må gjennomstekes, og det er ikke merket slik at det er godkjent for videre omsetning.

*1: Luksuspartering av elg/hjort

Elg/hjort slaktet deles i: Indrefilet, ytrefilet, entrecôte, flatbiff, mørbrad, steiker og grytekjøtt. Kjøttet vakuumpakkes, merkes med etiketter og mørnes hos oss. Kverning og pakking av produksjonskjøttet til kjøttdeig/hakk kommer i tillegg (se pris under). Bein følger ikke med, så fremt det ikke er avtalt. Du henter alt kjøttet ca. 14 dager etter innlevering, da er kjøttet ferdig mørnet og ferskt. I prisen inngår all emballasje.

*2: Kverning og pakking av produksjonskjøttet til kjøttdeig/hakk

Pakking av hakk/kjøttdeig skjer i 500 gram pakker med etikett ferdig frosset inklusiv emballasje.

*3: Utlevering i kvartinger

Inkluderer kjøling og kjøttkontroll

*4: Speiing til farse

Inkluderer emballasje og tilsetning av spekk