Handlekurv
Ingen produkter i handlekurven
Vi gjør oppmerksom på at alt hakk må gjennomstekes, og det er ikke merket slik at det er godkjent for videre omsetning.
Enhet | Pris ink mva | Priser eks mva | |
Slaktebehandling voksne dyr o/110 kg | Kg skrott | Kr 12,00 | Kr 9,60 |
Slaktebehandling kalv | Kg skrott | Kr 13,50 | Kr 10,80 |
Luksus-partering for hel eller halv elg Dette er en komplett løsning inklusive kjøttdeigpakking, mørning og all emballasje hvor kjøttdeigen er produsert og ferdig fryst. Slaktet deles i: Indrefilet, Ytrefilet, Flatbiff, Mørbrad, Steiker surres, vakumpakkes, merkes med etikett og mørnes hos oss. Grytekjøtt vakumpakkes, merkes med etikett og mørnes hos oss. Produksjonskjøttet lages til kjøttdeig, pakkes i 500 grams poser og fryses. Bein følger ikke med om ikke beskjed er gitt. Du henter alt kjøttet ca 14 dager etter innlevering, da er kjøttet ferdig mørnet. I prisen inngår emballasje. Pristillegg for deling i flere parter Prisreduksjon hvis ikke kverning og pakking av 500 gr hakk | Kr 32,00 | Kr 25,60 | |
Rein nedskjæring til produksjon | Kg skrott | Kr 9,00 | Kr 7,20 |
Utlevering i kvartinger, inkl kjøling og kjøttkontroll | Kg skrott | Kr 4,00 | Kr 3,20 |
Kverning til hakk, inkl emballasje | Kg ferdig vare | Kr 15,00 | Kr 12,00 |
Kverning til hakk, pakking i 500 gr, frysing, inkl emballasje | Kg ferdig vare | Kr 25,00 | Kr 20,00 |
Speiing til farse, inkl emballasje og tilsetning av spekk | Kg ferdig vare | Kr 35,00 | Kr 28,00 |
Småflesk for tilsetning, 15% mva | Kg tilsatt vare | Kr 42,00 | Kr 36,84 |