Handlekurv
Ingen produkter i handlekurven
Vi gjør oppmerksom på at alt hakk må gjennomstekes, og det er ikke merket slik at det er godkjent for videre omsetning.
Enhet | Pris ink mva | Priser eks mva | |
Luksus-partering av elg/hjort (*1) | Kg skrott | Kr 27,00 | Kr 9,60 |
Kverning og pakking av produksjonskjøttet til hakk/kjøttdeig i 500 gram forpakninger (*2) | Kg ferdig vare | Kr 30,00 | Kr 24,00 |
Rein nedskjæring til produksjon | Kg skrott | Kr 9,00 | Kr 7,20 |
Utlevering i kvartinger (*3) | Kg skrott | Kr 4,00 | Kr 3,20 |
Speiing til farse (*4) | Kg ferdig vare | Kr 35,00 | Kr 28,00 |
Småflesk for tilsetning, 15 % mva | Kg tilsatt vare | Kr 42,00 | |
Produksjon av hamburger, 150 grams rå – fryst | Kg ferdig vare | Kr 47,00 | |
Pristillegg for deling av slaktet i flere parter | Pr. part | Kr 1,00 | |
Slaktebehandling kalv og voksne dyr – elg/hjort | Kg skrott | Kr 12.00 | Kr 9,60 |
Kontrollavgift til Mattilsynet | Pr. skrott | Kr 180,00 |
Elg/hjort slaktet deles i: Indrefilet, ytrefilet, entrecôte, flatbiff, mørbrad, steiker og grytekjøtt. Kjøttet vakuumpakkes, merkes med etiketter og mørnes hos oss. Kverning og pakking av produksjonskjøttet til kjøttdeig/hakk kommer i tillegg (se pris under). Bein følger ikke med, så fremt det ikke er avtalt. Du henter alt kjøttet ca. 14 dager etter innlevering, da er kjøttet ferdig mørnet og ferskt. I prisen inngår all emballasje.
Pakking av hakk/kjøttdeig skjer i 500 gram pakker med etikett ferdig frosset inklusiv emballasje.
Inkluderer kjøling og kjøttkontroll
Inkluderer emballasje og tilsetning av spekk