Telefon 46 84 61 80
0 kr 0,00

Handlekurv

Ingen produkter i handlekurven

Prisliste for returtjenester 2025

Vi ønsker å presentere vår prisliste for bearbeiding av ditt viltkjøtt.

La fagfolk gjøre jobben og se hvor godt fornøyd du blir med resultatet!

Vi gjør oppmerksom på at alt hakk/kjøttdeig må gjennomstekes, og det er ikke merket slik at det er godkjent for videre omsetning.

*1: Luksuspartering av elg/hjort

Elg/hjort slaktet deles i: Indrefilet, ytrefilet, entrecôte, flatbiff, mørbrad, steiker og grytekjøtt. Kjøttet vakuumpakkes, merkes med etiketter og mørnes hos oss. Kverning og pakking av produksjonskjøttet til kjøttdeig/hakk kommer i tillegg (se pris under). Bein følger ikke med, så fremt det ikke er avtalt. Du henter alt kjøttet ca. 14 dager etter innlevering, da er kjøttet ferdig mørnet og ferskt. I prisen inngår all emballasje.

*2: Kverning og pakking av produksjonskjøttet til kjøttdeig/hakk

Pakking av hakk/kjøttdeig skjer i 500 gram pakker med etikett ferdig frosset inklusiv emballasje.

*3: Utlevering i kvartinger

Inkluderer kjøling og kjøttkontroll

*4: Speiing til farse

Inkluderer emballasje og tilsetning av spekk