Telefon 46 84 61 80
0 kr 0,00

Handlekurv

Ingen produkter i handlekurven

Prisliste for returtjenester 2023

Vi ønsker å presentere vår prisliste for bearbeiding av ditt viltkjøtt.

La fagfolk gjøre jobben og se hvor godt fornøyd du blir med resultatet!

Vi gjør oppmerksom på at alt hakk må gjennomstekes, og det er ikke merket slik at det er godkjent for videre omsetning.

EnhetPris ink mvaPriser eks mva
Slaktebehandling voksne dyr o/110 kgKg skrottKr 12,00Kr 9,60
Slaktebehandling kalvKg skrottKr 13,50Kr 10,80
Luksus-partering for hel eller halv elg
Dette er en komplett løsning inklusive kjøttdeigpakking, mørning og all emballasje hvor kjøttdeigen er produsert og ferdig fryst.
Slaktet deles i: Indrefilet, Ytrefilet, Flatbiff, Mørbrad, Steiker surres, vakumpakkes, merkes med etikett og mørnes hos oss. Grytekjøtt vakumpakkes, merkes med etikett og mørnes hos oss.
Kverning og pakking av produksjonskjøttet kommer i tillegg.
Bein følger ikke med om ikke beskjed er gitt.
Du henter alt kjøttet ca 14 dager etter innlevering, da er kjøttet ferdig mørnet. I prisen inngår emballasje.
Pristillegg for deling i flere parter
Prisreduksjon hvis ikke kverning og pakking av 500 gr hakk
Kr 26,00Kr 20,80
Rein nedskjæring til produksjonKg skrottKr 9,00Kr 7,20
Utlevering i kvartinger, inkl kjøling og kjøttkontrollKg skrottKr 4,00Kr 3,20
Kverning til hakk, inkl emballasjeKg ferdig vareKr 15,00Kr 12,00
Kverning til hakk, pakking i 500 gr, frysing, inkl emballasjeKg ferdig vareKr 25,00Kr 20,00
Speiing til farse, inkl emballasje og tilsetning av spekkKg ferdig vareKr 35,00Kr 28,00
Småflesk for tilsetning, 15% mva







Produksjon av hamburger 150 gram rå, fryst
Kg tilsatt vare





Kg
ferdig
vare
Kr 42,00





Kr
47,00